0721 609 010 office@aer-clima.ro

Montaj aer conditionat

Montaj aer conditionat

Ați achiziționat un aparat de aer condiționat nou și doriți ca acesta să funcționeze din prima zi?

Montaj de aer conditionat de către instalatorii AER-CLIMA este întotdeauna recomandată , fie pentru un kit 1×1 , fie pentru o instalare mai elaborată a kitului 2×1 . În acest fel, este garantată o instalare corectă a articolului, precum și funcționarea corectă a acestuia.

AER-CLIMA garantează instalarea pe o perioadă de 24 de luni de la data instalării aparatului. Această garanție acoperă defectele din montajul aparatului și presupune utilizarea și manipularea corectă de către utilizator.

În cazul în care aparatul nu este instalat de un instalator din rețeaua de AER-CLIMA, această garanție nu va avea niciun efect, iar garanția articolului în sine poate fi anulată și în cazul unei defecțiuni cauzate de o instalare incorectă.

De asemenea, în AER-CLIMA avem un serviciu de instalare a aerului condiționat, cu întreținere inclusă .

Montaj aer conditionat in Bucuresti si Ilfov

Echipa din care este formata firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii de montaj aer conditionat Bucuresti profesionale la cel mai mic pret. Orice lucrare de montaj aer conditionat executata cu noi beneficiaza garantat de folosirea manometrelor si a pompei de vid. In cadrul instalarilor de aere conditionate folosim scule si unelte profesionale cat si material de calitate. Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la un montaj – instalare aer conditionat in Bucuresti, Ilfov. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

Solicita un montaj de aer conditionat

12 + 8 =

Montaj – Instalare aer conditionat

Instalarea corecta a aerului conditionat este cruciala pentru o functionare impecabila a acestui aparat. Curiozitatea publicului creste in acest sens cu atat mai mult cu cat acestia observa ca multe dintre defectiunile acestuia pot fi cauzate de o instalatie defectuoasa. Amplasarea unitatii in interiorul locuintei este de asemenea una dintre preocuparile clientilor nostri, motiv pentru care am decis sa clarificam cele mai importante aspecte legate de montajul si locul ideal al acesteia.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Instalarea unui aparat de aer conditionat presupune efectuarea unor operatiuni standard, adaptate la nevoile clientilor si la posibilitatile pe care locuinta le ofera. Asadar, persoanele interesate de achizitionarea unui aparat de aer conditionat vor trebui sa stie ca acesta este format din doua unitati: una interioara si una exterioara. Acestea sunt conectate printr-un traseu frigorific vidat in prealabil. Inainte de inceperea montarii unei astfel de aparaturi.

Aerul conditionat este un aparat care poate asigura confortul dumneavoastra, mai ales in zilele caniculare de vara. Pentru ca acesta sa functioneze in cele mai bune conditii, trebuie montat corect, inca de la bun inceput. Din acest motiv, este recomandat sa apelati la specialisti, care va pot da cele mai bune sfaturi, inclusiv in legatura cu amplasarea aparatului in cel mai potrivit loc din incapere.